Långda

Verkligen den längsta dagen någonsin känns det som, vaknade kl 6 idag, gick till sängs klockan 5. Det känndes som om ja sov länge men när ja väl kollade på klockan o insåg att det bara va en timma ja hade sovit fick ja plötsligt tillbaka all trötthet.

Vi kom i tid till läkarn och allt som var planerat gjordes. Köpte däremot lite mycke kläder nu när ja inte borde göra det :D..

Kom hem med en massa kläder, nya tofflor för vintern, filmer och nästa vecka får ja hem en dvd serie :D weeehoooow! Gissa vilken?...

Jo det e så att 10 säsonger av Vänner kommer hem! Taggad som in i helvette, längtar till ja kan öppna cdskivorna och börja titta på dem! wehow!!

Det var en väldigt bra dag trots att det var förjäkla varmt i beirut ida, fan stekhett! man kunde inte gå en cm utan o svettas förfan!

Pluus att ja ringde älsklingarna och snackade lite! känndes bra, det har ju ändå gått en och en halv månad utan o ha träffat dem, recooooord för oss måste ja säga!! det dröjer vanligtvis MAX 24 timmar!

Tar kort o lägger upp lite plagg längre fram, så ni också får se att libanon har bra smak!

Desvärre e ja väldigt besviken på H&M, för ja va i Abc ashrafiyye (beirut) och hittade NOLL kläder! Det fanns inte äns en avdelning för männen, så illa e det! fett besviken måste ja medge!! buuuu!!!

Whatever, nu ska ja luta mig tillbaka och titta på en del fillmer ja fick med mig hem, Stepup 3, Sex and the city 2, Street dance och Eclipse.. funderar på o titta klart dem idag haha!!

Have it folks
<3
1 kommentarer
Skrivet av: Mary

De va underbart att höra din röst igen! Saknat o Saknar dig sooooom fan!!!! :(

Jag hoppas ditt nya liv startar bra o allt går som det ska. Finns för dig varje minut! I love u.

2010-09-26 @

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0